El nostre centre està situat en el carrer Ermita, nº 172, de Vila-real.

   Vila-real està en la comarca de la Plana Baixa, a 7 quilòmetres al sud de Castelló de la Plana i a uns 60 quilòmetres al nord de València. S’accedeix per mitjà de la nacional 340, autopista AP-7, per la CV-10 i per ferrocarril. Vila-real és la ciutat de major població dins de la província després de Castelló i la desena de la Comunitat Valenciana superant els 51.000 habitants.

    Situada entre el Millars (límit amb la Plana Alta), al nord, i el municipi de les Alqueries, ocupa una bona part de la ribera dreta de la vall baixa del Millars, és a dir, la part més característica de la plana entre els darrers turons d'Onda i Betxí i els terres més baixes del litoral de Burriana.

    El terme és un pla inclinat cap a llevant i les aigües són drenades cap a la mar directament en sentit nordoest-sudest pel Millars i els barrancs de l'Hospital, de Ràtils, de l'Espaser i de Cantallops; pel sector meridional passa el riu de Sonella (o riu Sec de Betxí), procedent de les muntanyes d'Onda i Artana.

    Gaudix d'un clima del tipus Mediterrani, agradable, amb hiverns curts i suaus i estius calorosos i secs. El sol està present quasi tots els dies de l'any.

    Les temperatures mitjanes són: a la tardor 14,6ºC, a l’hivern 11,5ºC, a la primavera 18,0ºC  i a l’estiu 23,9ºC. Les precipitacions són abundants a la primavera i tardor coincidint amb el predomini dels vents de l'Oest i els fenòmens de gota freda. Les pluges no solen superar els 400 mm anuals. La humitat relativa està entorn al 70% durant tot l'any.

    La vegetació és la pròpia del domini Querco-Lentiscetum (màquia de garric i margalló), amb restes de pinedes pràcticament desaparegudes.